Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej

Strona główna Aktualności VII edycja projektu „Gotuj Lokalnie”

22.09.2017

VII edycja projektu „Gotuj Lokalnie”

Zapraszamy nauczycieli i uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski do udziału w VII edycji warsztatów kulinarnych  „Gotuj Lokalnie”. Tematem aktualnej edycji jest wykorzystanie składników, takich jak kurczak zagrodowy, dynia oraz co najmniej dwa produkty regionalne i tradycyjne w nowoczesnej kuchni polskiej.

 

Aby wziąć udział w projekcie, należy zaproponować autorski przepis na danie główne (składające się z danych składników).

 

Rekrutacja trwa od 20 do 30 września. Zasady rekrutacji dostępne są tutaj: VII edycja "Gotuj Lokalnie"

 

 

Projekt „Gotuj lokalnie" realizowany jest przez Fundację EFRWP we współpracy z Krajowym Ośrodkiem Wsparcia Rolnictwa oraz Akademią Kulinarną Marcina Budynka.

 

 


wróć do aktualności